Onze werkwijze

VHR Bouw is een aannemer op het gebied van exclusieve villabouw. Ons bedrijf is in 20 jaar tijd doorgegroeid tot een toonaangevende aannemer in Rotterdam en omgeving. In het verleden behaalde resultaten bieden wel degelijk garantie voor de toekomst. Zo heeft het/ons bedrijf een rijke portfolio aan zeer exclusieve villa’s welke ook op onze site terug te vinden zijn.

Naast het bouwen van deze villa’s bent u bij ons ook aan het juiste adres voor utiliteitsbouw, renovatiewerk en projectontwikkelingen.

Wij bouwen met liefde en plezier. Met een jong, enthousiast en ervaren team werken wij dagelijks aan de meest uitdagende projecten. Bij ons is alles erop gericht om uw droomhuis/droomproject tot in detail aan uw wensen en verwachtingen te laten voldoen, nu en in de toekomst. Dit maakt van VHR Bouw een goede partner om uw droomproject mee te realiseren.

Neem direct contact op

Vacatures

Zou je graag een baan willen hebben binnen een jong en enthousiast bedrijf, ben je leergierig en is voor jou een tevreden opdrachtgever een pré? Solliciteer dan direct op een van onze opstaande vacatures binnen ons bedrijf.

Bekijk de vacature voor hoofduitvoerder:

Als hoofduitvoerder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en begeleiden van onze projecten. Je bent samen met de werkvoorbereider de sturende kracht van het project in de uitvoering en je geeft leiding en sturing aan het team. Je zorgt voor een efficiënte afroep en inzet van materiaal, onderaannemers en collega’s. Je controleert de leveringen en het uitgevoerde werk op kwaliteit en kwantiteit.

Je verzorgt de correspondentie, werkbonnen naar leveranciers en onderaannemers en je woont bouwvergaderingen en werkbesprekingen bij. Tevens zie je toe op de naleving van de gestelde regels ten aanzien van arbeidsomstandigheden en veiligheid.

Wie ben jij?

Wij zijn opzoek naar een hoofduitvoerder met een bouwtechnische opleiding en een aantal jaren werkervaring in de uitvoering bouwsector. Specifieke ervaring met bepaalde exclusieve projecten zijn altijd goed om te vermelden in je CV en motivatie. Daarnaast ben je een stevige persoonlijkheid die in staat is om lijnen uit te zetten en deze daar waar nodig bij te sturen. Je verliest met name de planning niet uit het oog en bent in staat om onderaannemers en leveranciers in dit proces te motiveren, maar ook aan te spreken indien er afwijkingen ontstaan.

Jouw profiel:

 • Bouwkundige opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring
 • Je weet van aanpakken en beschikt over leidinggevende capaciteiten
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
 • Kwaliteit van bouwen staat bij jou hoog in het vaandel
 • Flexibel en stressbestendig

Wat bieden wij:

 • Een afwisselende baan bij een middelgroot bedrijf
 • Een open werksfeer met enthousiaste collega’s
 • Kansen om je ambities te verwezenlijken met exclusieve projecten
 • Een goed salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een leaseauto, mobiele telefoon, laptop enz.
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen;

Voor een indruk in het geen wat wij doen verwijzen wij jou naar onze website: www.vhr.nl. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie binnen ons bedrijf, solliciteer dan direct per mail naar info@vhr.nl.

Bekijk de vacature voor werkvoorbereider:

Dit ga je doen:

Bij de meest uitdagende projecten in de villabouw breng jij alles samen; werktekeningen van de architect, de input van de constructeur, de mogelijkheden van de leveranciers. Samen met de projectleider/uitvoerder maak je het werk van dichtbij mee van de inrichting van de bouwplaats tot aan de eindoplevering. Hoe leuk is dat.

Jouw taken zijn oa:

 • kostenbewaking, planningscontrole, inkoopschema’s en beslissingsschema’s
 • tijdig verstrekken van gegevens, zoals tekeningen, leveranciers enz. aan de uitvoerder
 • de juiste materialen op het juiste moment op de bouwplaats t.b.v. de uitvoering
 • deelnemen aan bouwvergaderingen

Wie ben jij?

 • MBO bouwkunde met minimaal 5 jaar werkervaring in de woningbouw
 • Ervaring met AutoCad, Asta Powerproject, Excel en Word
 • Technisch en bouwkundig inzicht, je leest eenvoudig bouwtekeningen en ziet de bouwplaats voor je.
 • Zelfstandig, leergierig en een echte teamplayer

Wat wij bieden:

Een werkplek om het jou het naar je zin te maken. Zoals voor jou de klantwens centraal staat, zo staat voor ons jouw wens centraal. Wij zijn een jong team die zoekt naar gemotiveerde vakkundige mensen. Om te beginnen wordt het volgende voor je geregeld:

 • een goed salaris
 • een leaseauto, laptop, mobiele telefoon enz.

Voor een indruk in het geen wat wij doen verwijzen wij jou naar onze website: www.vhr.nl. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie binnen ons bedrijf, solliciteer dan direct per mail naar info@vhr.nl.

Nadere informatie volgt.

Bekijk de vacature voor timmerman:

VHR BOUW heeft zich genesteld in de top van de exclusieve villabouw. Karakteristiek is de zeer hoge kwaliteit, het waarmaken van het ‘onmogelijke’ en de werkwijze die uitgaat van het belang van de klant. VHR BOUW is tegelijkertijd een nuchter bedrijf. Van directie tot werkvloer, handen uit de mouwen en ervoor gaan. De naam van VHR BOUW wordt steeds bekender. Niet omdat we zo nodig aan de weg moeten timmeren, het is eerder onze trots, dat wij willen tonen waartoe wij in staat zijn. Wij beschouwen het min of meer als onze plicht naar onze medewerkers, die steeds weer opnieuw de uitdaging vinden in ieder project.
Het is naast hun vakmanschap ook hun bezieling, waardoor wij topkwaliteit kunnen leveren.

Jouw profiel:

De bekwame vaklieden die wij zoeken hebben enkele jaren ervaring in de exclusieve woningbouw. Je hebt passie voor het vak en kan goed functioneren in een team. Daarnaast vraagt de functie een hoge mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.

Mail je cv naar:

Robert Verwey, Schuttevaerweg 73,
3044 BA Rotterdam.
Voor meer vragen, mail robert@vhr.nl

Solliciteer direct!