VHR Bouw | Villabouw
1

Exclusieve Villabouw

Het bouwen van uw droomhuis is bij VHR Bouw in vertrouwde handen, dat proef je en dat voel je. Vanaf het eerste gesprek tot het laatste schroefje is alles erop gericht om uw droomhuis mee vorm te geven naar een echt thuis. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Villabouw VHR Bouw

Een tekening is nog geen woning.

Wij voeren niet alleen uit, maar wij denken ook echt mee in de uitvoering. VHR bouw weet waar je tegen aan kan lopen bij grote projecten en speelt hier op in door adequaat advies geven.

Aandacht van

begin tot einde

Elke villa is bijzonder en verdient aandacht van begin tot eind. Dit weten wij bij VHR Bouw en daarom is de realisatie van uw villa bij ons in goede handen. Zowel de mensen binnen, als de mensen buiten zijn ervaren en deskundig op het gebied van uitzonderlijke villa’s in diverse bouwstijlen. Zo hebben wij ervaring in zowel moderne, landelijke en nostalgische villa’s.

Met ons team van specialisten luisteren we goed naar uw wensen. Op het gebied van zeer exclusieve villabouw hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring. Hierdoor kunnen wij u goed begeleiden tijdens het gehele proces en adviseren wanneer nodig.

VILLA PROJECTEN

VHR Bouw is in een breed segment werkzaam. Voor elk type villa zijn wij de beste partij, dat blijkt wel uit het onderstaande projectoverzicht. Hier ziet u enkele door ons met grote zorg gerealiseerde villa’s.