VHR Bouw | Over
1

Over VHR

TOONAANGEVENDE AANNEMER

VHR Bouw is toonaangevend op het gebied van exclusieve villabouw. In het verleden behaalde resultaten bieden wel degelijk garantie voor de toekomst. Zo heeft ons bedrijf een rijk portfolio aan zeer exclusieve villa’s welke ook op onze site terug te vinden zijn.

Naast het bouwen van deze villa’s bent u bij ons ook aan het juiste adres voor utiliteitsbouw, renovatiewerk en projectontwikkelingen.

DROOMPROJECT REALISEREN

Wij bouwen met liefde en plezier. Met een jong, enthousiast en ervaren team werken wij dagelijks aan de meest uitdagende projecten. Bij ons is alles erop gericht om uw droomproject tot in detail aan uw wensen en verwachtingen te laten voldoen. Nu en in de toekomst. Dit maakt van VHR Bouw een goede partner om uw droomproject mee te realiseren.

DE 3 PIJLERS VAN VHR BOUW

Eerlijk & Transparant

Wij zijn eerlijk en transparant, zowel in communicatie, afspraken en kosten. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van uw project. Bij vragen of onduidelijkheden helpen we graag. Volgens ons vaste traject loopt het proces soepel.

Expertise & Vakmanschap

Wij doen dit al 20 jaar met passie, plezier en echte vakkennis. Met veel enthousiasme gaan wij elk traject aan. Door onze expertise adviseren wij u graag waar nodig en leveren wij maatwerk elke keer weer. Van schets naar droomhuis.

Kwaliteit & Duurzaamheid

Kwaliteit en duurzaamheid komen niet alleen terug in onze villa’s, maar ook in onze medewerkers en service. Wij hechten veel belang aan goede en duurzame relaties, zodat het traject van begin tot eind naar tevredenheid verloopt.

INTERESSE OM BIJ ONS TE WERKEN?

Zou je graag een baan willen hebben binnen een enthousiast bedrijf? Ben je leergierig en streef jij altijd naar een tevreden opdrachtgever?
Solliciteer dan direct op één van de opstaande vacatures binnen ons bedrijf.