VHR Bouw | Vacature Calculator
1

Vacature

Calculator (Fulltime 40 uur)

VHR is toonaangevend op het gebied van exclusieve villabouw. Wij zijn een informeel, betrouwbaar bedrijf dat oog heeft voor werknemers. Een prettige sfeer, korte lijntjes met collega’s en veel vrijheid om je functie in te vullen. We proberen onze kennis, ervaring en aanpak maximaal te benutten. Bij ons is alles erop gericht om tot in detail aan de wensen en verwachtingen van de klanten te voldoen. Wij bouwen met passie, liefde en plezier in een jong, enthousiast en ervaren team. In het verleden behaalde resultaten bieden wel degelijk garantie voor de toekomst. Zo heeft ons bedrijf een rijk portfolio aan zeer exclusieve villa’s.

Als ervaren Calculator met een bouwkundige achtergrond ben je verantwoordelijk voor het maken van kostprijsberekeningen voor bouwprojecten.

Jij bepaalt de kostprijs van het te realiseren project. Daarbij houdt je rekening met het opbouwen van een database voor kengetallen. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de kosten om tot de kostprijs te komen.

Daarnaast houdt je rekening met factoren als regelgeving, veiligheid, duurzaamheid en winstgevendheid. Tevens informeer en adviseer je het projectteam tijdens het gehele proces en stuur je bij waar nodig.

Wat bieden wij:

Jouw profiel:

Solliciteer direct via onderstaand formulier:

Contact

Vragen over deze of een andere vacature?

Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder!

MAIL
TELEFOON

OPEN SOLLICITATIE

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Dus wil je graag ons team versterken, maar staat er nu geen (geschikte) vacature open?
Je kan altijd bij ons solliciteren via onderstaande button