VHR Bouw | Vacature Hoofduitvoerder
1

Vacature

Hoofd uitvoerder (m/v)

Als hoofduitvoerder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en begeleiden van onze projecten. Je bent samen met de werkvoorbereider de sturende kracht van het project in de uitvoering en je geeft leiding en sturing aan het team. Je zorgt voor een efficiënte afroep en inzet van materiaal, onderaannemers en collega’s. Je controleert de leveringen en het uitgevoerde werk op kwaliteit en kwantiteit.

Je verzorgt de correspondentie, werkbonnen naar leveranciers en onderaannemers en je woont bouwvergaderingen en werkbesprekingen bij. Tevens zie je toe op de naleving van de gestelde regels ten aanzien van arbeidsomstandigheden en veiligheid.

Wie ben jij?

Wij zijn opzoek naar een hoofduitvoerder met een bouwtechnische opleiding en een aantal jaren werkervaring in de uitvoering bouwsector. Specifieke ervaring met bepaalde exclusieve projecten zijn altijd goed om te vermelden in je CV en motivatie. Daarnaast ben je een stevige persoonlijkheid die in staat is om lijnen uit te zetten en deze daar waar nodig bij te sturen. Je verliest met name de planning niet uit het oog en bent in staat om onderaannemers en leveranciers in dit proces te motiveren, maar ook aan te spreken indien er afwijkingen ontstaan.

Wat bieden wij:

Jouw profiel:

Solliciteer direct via onderstaand formulier:

Contact

Vragen over deze of een andere vacature?

Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder!

MAIL
TELEFOON

OPEN SOLLICITATIE

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Dus wil je graag ons team versterken, maar staat er nu geen (geschikte) vacature open?
Je kan altijd bij ons solliciteren via onderstaande button